Conferința de lansare a proiectului „Planificare strategică privind consolidarea rezilienţei în faţa dezinformarii şi a ameninţărilor de tip hibrid”

Miercuri, 16 iunie 2021, Ministerul Afacerilor Externe și Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) vă invită la conferința de lansare a proiectului „Planificare strategică privind consolidarea rezilienţei în faţa dezinformarii şi a ameninţărilor de tip hibrid” (SIPOCA 865).

Invitația este deschisă tuturor membrilor comunității SNSPA. Evenimentul se va desfășura online, începând cu ora 10:00. Pentru a participa la conferință, vă rugăm să completați acest formular online, până marți, 15 iunie 2021, ora 16.00. După confirmarea participării, veți primi link-ul Webex prin care veți putea participa, precum și instrucțiuni pentru utilizarea platformei Webex. Pentru neclarități sau alte informații, vă stăm la dispoziție prin persoană de contact, Mihaela Bîrsan, consilier relații, e-mail mihaela.birsan@mae.ro, telefon 021-301-94-20/int. 6054.209.

Regăsiți aici agenda evenimentului.

Începând cu luna decembrie 2020, Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) implementează în calitate de partener, împreună cu Ministerul Afacerilor Externe (MAE), proiectul „Planificare strategică privind consolidarea rezilienţei în faţa dezinformării şi a ameninţărilor de tip hibrid”. Acest proiect reprezintă prima inițiativă consolidată a unei instituții a administrației centrale pentru a analiza, sistematiza și simplifica sfera de reglementare specifică dezinformării și amenințărilor hibride. Proiectul își propune să abordeze nu doar o problemă a României, dar și să contribuie la operaționalizarea inițiativelor Comisiei Europene de identificare, analizare și gestionare a amenințărilor de tip hibrid și consolidare a rezilienței sociale în Statele Membre. Mai multe detalii despre proiect sunt disponibile aici.

Comments are closed.
Platformă dedicată cercetătorilor
Facebook Pagelike Widget
Urmărește-ne pe Twitter