Conferința “Europa după alegerile pentru Parlamentul European”

Institutul European din România (IER) și Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe – Președinția României la Consiliul Uniunii Europene, vor organiza vineri, 31 mai 2019, conferința cu tema „Europa după alegerile pentru Parlamentul European”. Evenimentul este înscris în calendarul Președinției României la Consiliul Uniunii Europene și se va desfășura la sediul SNSPA  (Bd. Expoziției, nr. 30A, sala multifuncțională, parter), între orele 10:00 – 15:00.

Participarea la eveniment se face pe bază de invitație, în limita locurilor disponibile. Nu se percepe taxă de conferință, dar cheltuielile aferente deplasării sunt în sarcina participanților.

Persoanele interesate pot solicita invitația la adresa de email evenimente@ier.gov.ro, cel mai târziu până la data de 17 mai 2019.

Au fost invitați pentru a susține intervenții: prof. univ. dr. Remus Pricopie, Rectorul SNSPA, George Ciamba, Ministru Delegat pentru Afaceri Europene, Ministerul Afacerilor Externe, Mădălina Mihalache, Șeful Biroului de Legătură al Parlamentului European în România, Leonard Orban, Consilier Prezidențial, Departamentul Afaceri Europene, Administrația Prezidențială, Gabriela Crețu, Președinte, Comisia pentru afaceri europene, Senatul României, Melania-Gabriela Ciot, Secretar de Stat pentru Afaceri Europene, Ministerul Afacerilor Externe, Victor Negrescu, prorector SNSPA, prof.univ.dr. Iordan Gheorghe Bărbulescu, Directorul Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană, SNSPA, Lazăr Comănescu, Consilier pentru relații externe al Președintelui Camerei de Comerț și Industrie a României, fost Ministru al Afacerilor Externe, prof. univ. dr. Alina Bârgăoanu, Decanul Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA, Tana Foarfă, Director, Europuls – Centrul de Expertiză Europeană, Ionuț Sibian, Director, Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, Mihai Dragoș, Președinte, Consiliul Tineretului din România, Dan Cărbunaru, Director Caleaeuropeana.ro.

La dezbateri vor participa reprezentanți ai mediului academic și de cercetare, mediului de afaceri, societății civile, studenți, mass media etc.

Pentru informații suplimentare, persoana de contact din cadrul IER este dna Liliana Comănescu, expert, Serviciul Comunicare și Marketing, email liliana.comanescu@ier.gov.ro / evenimente@ier.gov.ro.

Comments are closed.
Platformă dedicată cercetătorilor
Facebook Pagelike Widget
Urmărește-ne pe Twitter