Dezvoltarea aptitudinilor de antreprenoriat social ca soluţie pentru scăderea şomajului în rândul tinerilor

Şcoala Naţională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) are plăcerea de a vă invita la o sesiune de instruire privind dezvoltarea aptitudinilor de antreprenoriat social ca soluţie pentru scăderea şomajului în rândul tinerilor.

Sesiunea se va desfășura în cadrul proiectului COOPilot, proiect co-finanțat de Comisia Europeană. Perioada de desfășurare a sesiunilor de instruire este 20-21 februarie 2018 (intre orele 9.30-14.30; 9.30-13.15), în cadrul SNSPA, Bd. Expoziţiei nr. 30A, Sala Multifuncţională, parter.

Sesiunea de instruire se adresează studenților și masteranzilor, cadrelor didactice de la toate nivelele de pregătire, reprezentanților instituțiilor publice, reprezentanților sectorului cooperatist și al ONG-urilor cu activități relevante în domeniu. În cadrul activităților de instruire va participa domnul Riccardo Fanò de la Scuola Nazionale Servizi, Perugia, Italia. Din partea SNSPA vor participa conf. univ. dr. Cristian Pîrvulescu, lect. univ. dr. Claudiu Crăciun și lect. univ. dr. Todor Arpad.

Agenda evenimentului, aici.

Pentru a vă putea înscrie este necesar să completați acest formular.

Participarea la instruire este gratuită!

Comments are closed.
Platformă dedicată cercetătorilor
Facebook Pagelike Widget
Urmărește-ne pe Twitter