Conf. univ. dr. Diana Iancu, decana Facultății de Administrație Publică (SNSPA), premiată de American Society for Public Administration (ASPA)

Marți, 16 aprilie 2024, American Society for Public Administration (ASPA), cea mai mare asociație profesională dedicată administrației publice din Statele Unite ale Americii, i-a acordat conf. univ. dr. Diana Iancu, decana Facultății de Administrație Publică (SNSPA), premiul “Chester A. Newland”, pentru contribuția adusă în domeniul administrației publice.

 

 

Premiul a fost acordat în cadrul conferinței anuale a ASPA, organizată în perioada 12-16 aprilie, la Minneapolis, Minnesota (SUA). Conf. univ. dr. Diana Iancu, membra a Boardului International Chapter on Public Administration, a participat la conferință, în calitate de co-chair al Comitetului dedicat secțiunii Engaged Research.

 

American Society for Public Administration (ASPA) este o organizație profesională non-profit cu peste 10.000 de membri din Statele Unite ale Americii. Fondată în 1939, ASPA se dedică promovării excelenței în administrația publică prin cercetare, educație și advocacy. ASPA organizează anual conferințe și workshop-uri, publică reviste academice de renume și oferă o gamă largă de resurse pentru profesioniștii din administrația publică.

 

În prezent, conf. univ. dr. Diana Iancu este membru cu drepturi depline în grupul experților în Carta Europeană a Autonomiei Locale din cadrul Consiliului Europei, manager instituțional CIVICA – Universitatea Europeană de Științe Sociale, din partea SNSPA, și senior fellow în cadrul Asociației Internaționale a Universităților (IAU). Această premiu reflectă cu acuratețe competențele profesionale ale doamnei conf. univ. dr. Diana Iancu și, pe de altă parte, o consolidare a vizibilității internaționale a SNSPA, prin Facultatea de Administrație Publică ca formator de elită pentru administrația publică din România.

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget