Importanța politicii europene de cooperare pentru dezvoltare

Joi, 28 martie 2019, Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) a găzduit conferința „Viitorul politicii europene de cooperare pentru dezvoltare”. Evenimentul a fost organizat de Institutul pentru Cooperare Internațională și Dezvoltare și Centrul de Studii Europene, în marja Președinției României la Consiliul Uniunii Europene.

Forumul de discuții a fost asigurat de prof. univ. dr. Iordan Bărbulescu (directorul Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană), lect. univ. dr. Victor Negrescu (prorector al SNSPA), lect. univ. dr. Miruna Butnaru-Troncotă (coordonatoare a Centrului de Studii Europene SNSPA), Ovidiu Nahoi (jurnalist Radio France International România), Violeta Motulaite (director al Departamentului pentru Cooperare în domeniul Dezvoltării din cadrul Ministerului Afacerilor Externe din Lituania), Cătălin Harnagea (director al Agenției pentru Cooperare Internațională – RoAid) și Adela Rusu (director Executiv al Federației Organizațiilor Neguvernamentale pentru Dezvoltare „FOND” România).

Tema centrală a discuțiilor din cadrul conferinței a fost viitorul politicilor europene de cooperare pentru dezvoltare, în contextul dezvoltării unor programe și politici comune. Detalii, aici.

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget