Informare privind platformele de e-learning utilizate de SNSPA pentru desfășurarea cursurilor în perioada următoare

Potrivit hotărârii Consiliului de Administrație al Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), în perioada 16-31 martie 2020, toate cursurile din semestrul al II-lea, anul universitar 2019-2020 se vor desfășura online, pe platformele de tip e-learning ale facultăților.

Toți studenții SNSPA vor accesa aceste platforme pentru a putea îndeplini condițiile necesare intrării în examen.

Studenții Facultății de Administrație Publică vor accesa platforma apcampus, în același mod cum au făcut-o până acum, folosind datele de acces distribuite de secretariatul facultății la începutul anului universitar.

 

Studenții Facultății de Comunicare și Relații Publice, studii universitare de licență și masterat, învățământ cu frecvență, vor primi pe adresele de e-mail datele de acces la platforma de e-learning, unde vor regăsi cursuri, materialele de studiu, activităţi de lucru și teme. Platforma se poate accesa la adresa resurse.snspa.ro. Studenții Facultății de Comunicare și Relații Publice, studii universitare de masterat, cu frecvență redusă (IFR), vor folosi în continuare platforma moodle.comunicare.ro.

 

Studenții Facultății de Management vor accesa platforma Google Classroom, unde se vor loga cu conturile deja existente.

 

Studenții Facultății de Științe Politice vor accesa platforma moodle.politice.ro, în același mod cum au făcut-o până acum, folosind datele de acces distribuite de secretariatul facultății la începutul anului universitar.

 

Masteranzii Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană vor accesa platforma dri.snspa.ro/elearning, în același mod cum au făcut-o până acum, folosind datele de acces distribuite de secretaria la începutul anului universitar.

 

 

În cazul în care întâmpinați dificultăți în ceea ce privește accesarea platformelor enumerate mai sus, vă rugăm să luați legătura, cât mai curând posibil, cu persoanele desemnate, la următoarele adrese de e-mail:

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget