Înscrieri pentru stagii de practică la Centrul de Studii Europene

Centrul de Studii Europene, una din principalele structuri de predare și cercetare din cadrul Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană (SNSPA), a lansat apelul de selecție pentru stagiari.

Programul de internship, care se va derula în perioada  1 martie – 1 iunie 2019, în regim de lucru part-time (10 ore pe săptămână), se adresează studenților SNSPA interesați de domeniul studiilor europene, dornici să învețe și să se implice în activităţile Centrul de Studii Europene. Pe durata programului, stagiarii vor avea parte de o experiență de învățare multidisciplinară și vor fi implicați în scrierea de  micro-analize pe teme europene și organizare de evenimente, în cadrul unor proiecte derulate în colaborare cu parteneri internaționali. De asemenea, vor avea oportunitatea să interacționeze cu practicieni pe teme europene din țară și străinătate și se vor bucura de un program flexibil și de recunoașterea stagiului ca experiență profesională, stagiul fiind neplătit.

Pentru a facilita consolidarea echipei, Centrul de Studii Europene va organiza un training de două zile (la mijlocul lunii martie), coordonat de un formator profesionist, astfel încât stagiarii să își dezvolte abilitățile de comunicare și relaționare.

Stagiarii se vor implica în cadrul proiectelor implementate cu parteneri internaționali, care vor fi derulate în următorii ani:

Studenții interesați pot trimite CV-ul și câteva rânduri legate de motivație la adresa de e-mail: centru.studiieuropene@yahoo.com. În urma analizei CV-urilor, cei preselectați se vor prezenta la interviu joi, 28 februarie.

Înființat în 2003, Centrul de Studii Europene formează viitori experți în domeniul studiilor europene și implementează proiecte naționale și internaționale, sub coordonarea  lect. univ. dr. Miruna Butnaru-Troncotă.

 

Pentru mai multe anunțuri și detalii despre procesul de selecție, urmăriți pagina de Facebook a Centrului de Studii Europene – https://www.facebook.com/centruldestudiieuropene/ sau scrieți-ne la adresa de e-mail – centru.studiieuropene@yahoo.com.

Comments are closed.
Platformă dedicată cercetătorilor
Facebook Pagelike Widget
Urmărește-ne pe Twitter