Invitație la cea de-a XX-a ediție a International Week – Scientific Conference, organizată de Siedlce University în parteneriat cu Facultatea de Management (SNSPA)

Facultatea de Management (SNSPA) este pentru al patrulea an consecutiv partener al Siedlce University of Natural Science and Humanities pentru organizarea International Week – Scientific Conference. Anul acesta evenimentele vor avea loc în perioada 18-20 octombrie, în Siedlce, Polonia, și online, și vor include o conferință internațională și o serie de prelegeri dedicate studenților. Tema ediției din acest an este “Navigating our Challenging Times. Strategies for Resilience and Recovery”.

Cercetătorii și cadrele didactice sunt invitate să trimită lucrări până la data de 1 octombrie. Detalii pentru înscriere aici.

 

Participarea este gratuită. Lucrările finale se pot trimise spre publicare până la data de 1 noiembrie. Lucrări selectate vor fi publicate în revista Administration and Management Journal (ISSN 2082-5501) și în volumul conferinței.

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget