Lansarea hub-ului digital de knowledge management didactic, realizat în cadrul proiectului Academic Excellence

Miercuri, 14 decembrie 2022, echipa proiectului “Academic Excellence: reziliență și dezvoltare a calității activității didactice a SNSPA după provocările pandemiei de Covid-19” a lansat hub-ul digital de knowledge management didactic: academicexcellencehub.snspa.ro. Valorificând studiile și schimburile de experiență din perioada proiectului, noul hub este o sursă de informare care continuă experiența proiectului Academic Advance, derulat de SNSPA în anul 2021.

Astfel, comunitatea academică a SNSPA are la dispoziție o platformă cu sfaturi utile, atât pentru cercetare, cât și pentru documentare, în vederea predării în condiții de excelență după pandemia de Covid-19.

Realizat în limba engleză și cu o interfață prietenoasă, noul hub-ul de knowledge academic prezintă vodcasturi cu cadre didactice din SNSPA, privind lecțiile învățate pentru predare și relația cu studenții. Astfel, conf. univ. dr. Diana Iancu, lect. univ. dr. Antonia Colibășanu, conf. univ. dr. Elena Negrea și lect. univ. dr. Bianca Cheregi propun perspective noi privind predarea în noul context post-pandemic.
Hub-ul aduce, de asemenea, în prim-plan opinii-expert privind profesionalismul în predare, etica în mediul academic și modalități de predare după experiența pandemică, semnate de cadre didactice SNSPA precum prof. univ. dr. Dumitru Borțun, lect. univ. dr. Andreea Mitan sau lect. univ. dr. Alexandra Vițelar.

Secțiunea Educational processes prezintă celor interesați diverse materiale utile despre excelență în predare, cercetare privind predarea ori concluziile trase de participanții la masterclass-urile realizate în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2022-0051 “Academic Excellence: reziliență și dezvoltare a calității activității didactice a SNSPA după provocările pandemiei de Covid-19”.

Hub-ul poate fi accesat la adresa web academicexcellencehub.snspa.ro și reprezintă o sursă valoroasă de informare pentru cadrele didactice din mediul universitar, fiind propus de echipa SNSPA întregii comunități academice.

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget