Maria Pappas, trezorierul Comitatului Cook (SUA), în vizită la SNSPA

Marți, 23 aprilie 2024, Maria Pappas, trezorierul Comitatului Cook, Illinois (SUA), s-a întâlnit cu studenți şi cadre didactice din cadrul Facultății de Management (SNSPA), în cadrul unei prelegeri susţinute pe tema “Politici publice pentru susținerea guvernanței corporative”.

 

Evenimentul a fost deschis de prof. univ. dr. Remus Pricopie, rectorul SNSPA, și moderat de prof. univ. dr. Florina Pînzaru, decanul Facultății de Management.

 

 

Maria Pappas deține o vastă experiență politică și administrativă. Maria Pappas și-a câștigat reputația prin eforturile sale de a reforma și îmbunătăți guvernanța financiară în domeniul public. Doamna Pappas a deținut funcții de conducere în cadrul Consiliului Comitatului Cook din Illinois, iar din anul 1998 este trezorier al Comitatului Cook. În această poziție, a implementat politici inovatoare care au sporit eficiența și transparența.

 

Maria Pappas a candidat pentru funcția de Senator al Statelor Unite în anul 2004. De asemenea, pe lângă experiența vastă în administrație publică, atât în sectorul public, cât și în cel privat, doamna Pappas este și o avocată de succes. Având studii juridice și o diplomă în psihologia consilierii, abilitățile sale de organizare și management au atras atenția guvernelor străine care i-au solicitat ajutorul pentru diverse proiecte.

 

 

Prelegerea a fost urmată de o sesiune interactivă de întrebări și răspunsuri, în care studenții SNSPA au avut oportunitatea de a discuta și a pune întrebări doamnei Pappas.

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget