Masterclass online în cadrul proiectului “AI ETHICS: Integrarea tehnologiilor de inteligență artificială în educație și cercetare”

Miercuri, 19 iunie 2024, echipa proiectului “AI ETHICS: utilizarea etică a tehnologiilor emergente în universitate” organizează masterclassul “Integrarea tehnologiilor de inteligență artificială în educație și cercetare”. Evenimentul se va desfășura online, pe platforma Webex, între orele 12:00-13:00, și face parte din seria de sesiuni de training și întâlniri cu experți, organizate în cadrul proiectului.

 

Invitați la acest eveniment sunt asist. univ. dr. Florin Zeru (Facultatea de Comunicare și Relații Publice) și Andrei Manole (Owner & General Manager of Another Agency). Aceștia vor discuta despre integrarea instrumentelor AI în domeniile educației și business-ului, abordând, totodată, provocările și etica utilizării acestor tehnologii.

 

Acest masterclass se adresează tuturor membrilor comunității academice SNSPA interesați de impactul inteligenței artificiale în educație și cercetare. Cei interesați sunt rugați să confirme participarea prin completarea unui formular online disponibil aici.

 

Proiectul „AI ETHICS: utilizarea etică a tehnologiilor emergente în universitate” urmărește dezvoltarea și implementarea unor reglementări privind utilizarea inteligenței artificiale în activitățile didactice și de cercetare din cadrul SNSPA, în vederea integrării responsabile a noilor tehnologii în educație, cu respectarea deontologiei și eticii academice.

 

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget