Mesajul conducerii SNSPA cu ocazia deschiderii anului universitar 2021-2022

Dragi colege și colegi,

Dragi studente și studenți,

 

Suntem la începutul unui an universitar care vine cu multe provocări și care ne va pune pe toți – ca indivizi, ca membri ai comunității academice, ca societate – la încercare. După această vacanța de vară, ne reîntoarcem în mediul online, din cauza ultimelor evoluții ale epidemiei, pentru a proteja sănătatea și siguranța tuturor studenților și angajaților universității. Să ne amintim că acest lucru este temporar, și, cu un efort din partea tuturor membrilor comunității noastre, vom reuși să menținem spiritul unic care definește această universitate. Vom oferi studenților, masteranzilor și doctoranzilor noștri cel mai bun spațiu, fie el și online, de învățare, perfecționare și realizare personală și profesională.

 

Pandemia a provocat greutăți și sacrificii pentru fiecare dintre noi. Nu va fi ușor, dar vom acționa împreună – profesori, studenți, personalul administrativ, vom fi o echipă, o comunitate care va rămâne fidelă standardelor de calitate academică asumate, spiritului civic și responsabilității sociale ce ne caracterizează. Vom reuși, astfel, să parcurgem cu bine acest an universitar și vom avea motive să ne amintim cu mândrie de reușitele obținute. Indiferent de situație, vom menține calitatea programelor noastre de studii, recunoscute la nivel internațional, astfel încât să le oferim studenților SNSPA oportunitatea de a-și construi cariere de succes în țară și străinătate.

 

Le urăm bun venit în comunitatea SNSPA tuturor bobocilor și îi felicităm pentru opțiunea lor! Îi asigurăm că ne vom respecta promisiunea anunțată și, periodic, la propunerea facultăților, vom reanaliza situația epidemiologică, iar dacă evoluția pandemiei din această toamnă ne va permite, vom organiza anumite activități didactice cu participarea fizică a studenților și profesorilor, respectând toate măsurile de siguranță stabilite de autorități în acest sens. Sperăm să putem organiza întâlniri în condiții clasice, în special pentru studenții din anul I și din ultimul an de studii. În aceste cazuri, SNSPA va avea o abordare precaută și va aplica proceduri și reguli clare de acțiune.

 

Vă mulțumim anticipat pentru implicare, pentru efortul comun, pentru responsabilitate și pentru profesionalism!

Mulțumiri speciale tuturor colegilor din secretariate, din departamentele tehnice și profesorilor din SNSPA care vor asigura activitățile didactice din mediul online!

Vă dorim un an universitar cu reușite, speranță și planuri realizate!

 

 

Să ne revedem cu bine!

 

Președintele Senatului SNSPA

Prof. univ. dr. Iordan Gh. BĂRBULESCU

 

Rectorul SNSPA

Prof. univ. dr. Remus PRICOPIE

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget
Urmărește-ne pe Twitter