Mesajul conducerii SNSPA cu ocazia Sărbătorilor Pascale

Dragi colege și colegi,
Dragi studente și studenți,

Suntem deopotrivă martorii și actorii unei crize fără precedent. Traversăm o perioadă dificilă, cu restricții și multe provocări, o perioadă care a pus și continuă să pună o presiune imensă asupra sistemului de educație și asupra societății în ansamblul său.

Vrem să mulțumim tuturor profesorilor, personalului administrativ, studenților și absolvenților pentru tot sprijinul pe care l-au oferit comunității SNSPA și societății noastre în această perioadă dificilă. Știm că singura cale este de a trece prin toate acestea împreună. Împreună am demonstrat că avem puterea de a răspunde prompt la situații dificile și neașteptate. În acest context, dorim să remarcăm abordarea extrem de responsabilă și dedicată de care membrii comunității SNSPA au dat dovadă. Atât studenții, cât și cadrele didactice au înțeles și au respectat măsurile restrictive pe care criza actuală le impune și și-au adaptat activitatea astfel încât procesul educațional să continue. Pentru acest lucru deloc simplu și pentru munca depusă, vă rugăm să primiți mulțumirea și aprecierea noastră.

Avem convingerea că împreună, cu echilibru, încredere și responsabilitate, vom reuși să trecem peste acest moment, pentru a ne întoarce în sălile de cursuri.

Vă dorim Sărbători liniștite!

Președintele Senatului SNSPA
Prof. univ. dr. Iordan Gh. BĂRBULESCU

Rectorul SNSPA
Prof. univ. dr. Remus PRICOPIE

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget