Prof. univ. dr. Nicoleta Corbu, Vicepreşedintă a Secţiei de Comunicare politică a ECREA

În cadrul celei de-a noua ediții a European Communication Conference, desfășurată în perioada 19-22 octombrie 2022 în Aarhus, Danemarca, prof. univ. dr. Nicoleta Corbu, cadru didactic la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice (SNSPA), a fost aleasă vicepreședintă a Secţiei de Comunicare politică a European Communication Research and Education Association (ECREA), asociație europeană dedicată dezvoltării cercetării în comunicare.

 

Prof. univ. dr. Nicoleta Corbu este directorul Școlii Doctorale a SNSPA și coordonează, în calitate de director executiv, Centrul de Cercetare în Comunicare din cadrul Facultății de Comunicare şi Relaţii Publice (SNSPA).

 

 

ECREA este organizată în 25 de secții tematice. Secția de comunicare politică oferă un forum pentru discutarea celor mai recente studii și cercetări care explorează natura în schimbare a relației dintre cetățeni, actorii politici și mass-media. Secția își propune să reunească oameni de știință din întreaga Europă, precum și practicieni care lucrează în domeniul comunicării politice, cu scopul de a disemina rezultatele cercetării în rândul specialiștilor, factorilor de decizie și societății civile.

 

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget