Școala de vara SIDI – School on Internet Governance, Digital Policies and Innovation

În perioda 31 mai-11 iunie 2021, Scoala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) va găzdui online a doua ediție a SIDI – School on Internet Governance, Digital Policies and Innovation.

Organizatori: Facultatea de Administrație Publică (SNSPA), în colaborare cu Internet Corporation for Assigned Names and Numbers și South Eastern European Dialogue on Internet Governance (SEEDIG), cu sprijinul unor parteneri internationali, regionali si locali.

Inscrierile se fac până la data de 30 aprilie 2021. Call for papers, înscrieri și mai multe informații, aici.

Candidații interesați care îndeplinesc criteriile de eligibilitate sunt invitați să se inscrie până la data de 30 aprilie 2021. Participanții selectați vor urma un program aprofundat care cuprinde prelegeri, sesiuni interactive și activități.

 

Mai multe detalii despre program, criteriile de eligibilitate, taxa de scolarizare si burse sunt disponibile pe websitul SIDI.

Intrucat întregul program SIDI – School on Internet Governance, Digital Policies and Innovation se va desfasura în limba engleză, fără interpretare în nicio limbă, participanții trebuie să posede bune abilități de vorbire, scriere și ascultare în limba engleză.

SIDI 2021 se va desfasura pe parcursul a două săptămâni si va avea o durata de 30-35 de ore. Toate activitățile vor fi programate la sfârșitul zilei de lucru.

In principal, scoala de vara SIDI se adresează cetățenilor sau rezidenților din Europa de Sud-Est (SEE) și din zonele invecinate (SEE+), dar și alți participanti sunt bineveniți.

Scoala de vara SIDI a fost conceputa pentru studenți, absolvenți și profesioniști dornici să afle mai multe despre inovația digitală, impactul internetului și al altor tehnologii digitale asupra societății și economiei, precum și despre dimensiunile multiple ale politicii digitale și guvernarea internetului. Subiectele abordate in cadrul scolii includ tehnologia Internetului; securitate, încredere și drepturi digitale; economia digitală și societatea; societăți viitoare (inteligență artificială, orașe inteligente, viitorul muncii); politica digitală din perspectivă regională și globală.

Pentru orice alte intrebari scrieti un email la adresa sidi@seedig.net.

 

Comments are closed.
Like Us On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Twitter