Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, în dialog cu tinerii

Marți, 20 decembrie 2022, studenții SNSPA sunt invitați să participe la evenimentul “ÎMPREUNĂ SUNTEM EUROPA – Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, în dialog cu tinerii”.

 

Dezbaterea este organizată de Biroul Parlamentului European în România în parteneriat cu Facultatea de Drept, Universitatea din București, și va fi moderată de jurnalista Oana Tache.

Evenimentul se va desfășura în intervalul orar 10:20 – 11:30, în Aula Magna a Facultății de Drept (Bd. Mihail Kogălniceanu 36-46).

Pentru a participa la eveniment, vă rugăm să vă înscrieți până la data de 18 decembrie, urmând pașii indicați aici.

 

Evenimentul este menit să le ofere tinerilor din România ocazia de a dialoga cu Președinta Parlamentului European, singurul organism european ales prin vot direct de către cetățeni și singurul Parlament transnațional din lume, de a se inspira reciproc și de a face schimb de opinii. Dialogul se va concentra pe subiecte de interes pentru tineri precum: implicarea tinerilor în viața democratică europeană, dialogul dintre tineri și reprezentanții politici, oportunități de participare la nivel local și european la activitățile și programele dedicate tinerilor organizate de Parlamentul European, teme de interes la nivel european și importanța exercitării dreptului de vot.

 

 

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget