Prezentarea oficială a programului de Internship al Guvernului

Dacă vrei să beneficiezi de unul dintre cele 200 de locuri disponibile în Guvern, ministere, instituţii şi autorităţi publice, în cadrul Programului Oficial de Internship al Guvernului, te aşteptăm joi, 3 mai 2018, de la ora 12:00, în Sala Multifuncţională (parter), la prezentarea oficială a programului, ediţia 2018.

Când are loc programul, la ce instituţii publice sunt organizate internshipurile, cine se poate înscrie şi care sunt paşii pe care trebuie să-i urmaţi după înscriere? Iată cîteva dintre întrebările la care veţi primi răspunsuri în cadrul evenimentului de mâine.

Oportunitatea de carieră pentru studenţii şi absolvenţii SNSPA (18-25 de ani): veţi afla detalii legate de modul de lucru al administraţiei publice centrale, veţi participa la discuții și întâlniri de lucru cu miniștri, secretari de stat, specialiști în diferite domenii de competență, precum și la training-uri și workshop-uri tematice.

Pe perioada stagiului de practică, internii vor beneficia de o bursă lunară de 1.000 de lei, iar la finalul perioadei de internship vor primi un certificat din partea Guvernului României şi, la cerere, o scrisoare de recomandare.

Comments are closed.
Platformă dedicată cercetătorilor
Facebook Pagelike Widget
Urmărește-ne pe Twitter