Proiectul EMBRACE. Curriculum pentru Antreprenoriat Social Corporativ

Catedra UNESCO pentru Politici în Ştiinţă şi Inovare din cadrul SNSPA derulează, în parteneriat cu nouă universități, companii și ONG-uri din Uniunea Europeană, proiectul internațional EMBRACE, finanțat prin programul Erasmus+.
Principalul scop al proiectului este acela de a promova antreprenoriatul social corporativ în cadrul universităților. Totodată, acesta urmărește să îmbunătățească competențele studenților, contribuind la creșterea angajabilității, la formarea unor aptitudini care să stimuleze dezvoltarea de noi oportunități de afaceri orientate spre schimbare socială și la promovarea colaborării între companii.

Proiectul EMBRACE își propune să stimuleze inovarea în mediul universitar și în sectorul privat, să susțină dezvoltarea culturii și a competențelor antreprenoriale, să faciliteze schimbul, fluxulul și co-crearea de cunoaștere între instituțiile de învățământ superior și companii, să sprijine universitățile pentru a dezvolta programe de studii și să stimuleze dezvoltarea unui mediu sustenabil.

Mai multe informații sunt disponile pe site-ul proiectului.

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget