Proiectul “Mind the Gap” a ajuns la final

Proiectul Mind the Gap: Politica de Coeziune a UE ajută la creșterea calității vieții cetățenilor din România, desfășurat în perioada aprilie 2019 – noiembrie 2020 (cu o pauză de câteva luni din cauza pandemiei Covid-19), a fost derulat de SNSPA, prin intermediul CPD, și a vizat informarea și conștientizarea publicului cu privire la rezultatele și beneficiile concrete ale fondurilor europene și ale politicii de coeziune în România.
Abordarea specifică acestui proiect nu a fost una generală și abstractă, orientată spre statistici, date macro și obiective tematice, ci a vizat aducerea în prim-plan a poveștilor de succes, a proiectelor concrete, a rezultatelor și beneficiilor direct observabile de către cetățeni.

Prin intermediul conținutului multimedia creat și diseminat, al campaniilor în mediul online și la radio, dar și al evenimentelor regionale (ateliere interactive) organizate, proiectul a contribuit la o mai bună înțelegere a rolului pe care politica de coeziune îl are în dezvoltarea regiunilor și a comunităților locale, cu efect direct asupra creșterii calității vieții cetățenilor.

Acest proiect a fost finanțat cu sprijinul Comisiei Europene, Direcția Generală pentru Politică Regională și Urbană – “Sprijin pentru măsurile de informare privind politica de coeziune a UE”. Această comunicare nu angajează decât autorul, iar Comisia Europeană nu este răspunzătoare de folosirea în alte scopuri a informațiilor conținute.

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget