Revenirea la birou: Măsurile luate în sediile SNSPA

SNSPA a demarat o ampla campanie de implementare a unor măsuri de prevenție, în vederea întoarcerii în sediile SNSPA a personalului administrativ, odată cu expirarea stării de urgență.

Campania inițiată de Direcția Generală Administrativă a universității a vizat implementarea unor măsuri de prevenție pentru ca activitatea să se desfășoare în deplină siguranță. La intrarea în spațiile SNSPA, este verificată temperatura angajaților și a vizitatorilor. La momentul accesului și pe toată durata prezenței în spațiile SNSPA, sunt obligatorii purtarea măștii de protecție și respectarea unei distanțe de protecție față de alte persoane de 1,5 m. În spațiile de acces și în zonele administrative au fost montate dozatoare cu dezinfectant pe bază de alcool.

Angajații SNSPA au fost instruiți pentru a respecta și promova măsuri oportune de prevenție, începând cu cele igienico-sanitare incluse în procedurile și instrucțiunile specifice de lucru. La intrarea în incinte, angajații completează o declarație pe proprie răspundere privind riscurile asociate răspândirii COVID-19 (călătorii în zone de risc, diagnosticarea cu COVID-19, plasarea în izolare sau carantină, contactul cu un bolnav de COVID-19, simptomatologie specifică COVID-19 etc.).

Accesul studenților, al cadrelor didactice și al vizitatorilor în sediile SNSPA se face doar pe baza unei programări prealabile.

Planul de măsuri este actualizat în permanență, în funcție de evoluția situației la nivel național și internațional.

SNSPA mulțumește tuturor celor care au contribuit eficient la prevenirea răspândirii noului coronavirus și susține o conduită responsabilă, pentru protejarea sănătății tuturor.

Comments are closed.