Rezultatele consultării studenților SNSPA cu privire la reluarea cursurilor și seminarelor, în format fizic, la sediul universității

Luni, 14 martie 2022, au fost afișate rezultatele consultării studenților SNSPA cu privire la reluarea cursurilor și seminarelor, în format fizic, la sediul universității din Bd. Expoziției 30A.

 

Consultarea s-a derulat online, pe baza unui chestionar realizat de o echipă de experți, coordonată de prof. univ. dr. Alfred Bulai, directorul Departamentului de Sociologie al Facultății de Științe Politice (SNSPA).

 

În perioada 9 – 11 martie 2022, 5047 de persoane, respectiv 91% dintre studenții și studentele de la toate structurile academice din cadrul SNSPA, studii universitare de licență și masterat, au răspuns integral la chestionar.

 

 

 

Luând în considerare rezultatele consultării studenților, cadrul legal în vigoare, situația cazării studenților care nu au domiciliul în București, dar și obiectivul asumat de a reveni în sălile de clasă într-o manieră graduală și predictibilă, Senatul SNSPA va lua o decizie, cât mai curând posibil, cu privire la modul de derulare a activităților didactice după 4 aprilie 2022.

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget