S-au afişat listele cu studenţii bursieri în semestrul II, anul universitar 2020-2021

Listele cu studenţii bursieri în semestrul II, anul universitar 2020-2021 sunt disponibile pe platformele de e-learning ale facultăților.

Platformele de e-learning ale facultăților pot fi accesate la următoarele adrese:

Atenţie!
Toți studenţii declaraţi bursieri în semestrul II, anul universitar 2020-2021, trebuie să completeze corect datele necesare pentru virarea burselor, în acest formular online.

Virarea burselor este condiţionată de transmiterea în timp util a datelor solicitate şi asumarea acestor date ca fiind corecte.

Studenţii care au luat bursă în semestrul I şi sunt declaraţi bursieri şi în semestrul II, trebuie să completeze și formularul din semestrul II, chiar dacă a rămas același cont, deoarece se solicită și anexarea extrasului de cont. Studenții bursieri trebuie să fie titularii contului transmis, deoarece bursele nu se pot vira către conturi ale căror titulari nu sunt aceștia. În situaţii excepţionale legate de virarea burselor, studenţii se pot adresa Serviciului Contabilitate la adresa de email directia.economica@snspa.ro.

Completarea formularului online cu datele necesare pentru virarea bursei se face în perioada: 1-8 aprilie 2021

Studenții SNSPA pot depune eventuale contestații, în perioada 1-2 aprilie 2021. Acestea se pot transmite prin e-mail, la secretariatele facultăților la care sunt înmatriculați studenții, astfel:

Afișarea rezultatelor contestațiilor se va face în perioada 6-7 aprilie 2021.

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget
Urmărește-ne pe Twitter