S-au afişat listele cu studenţii bursieri SNSPA în anul universitar 2017-2018

UPDATE: Bursele vor fi virate în luna decembrie 2017, doar studenţilor care au completat formularul online cu datele necesare virării banilor, conform termenelor anunţate.

Studenţii care nu au completat formularul online sau nu au transmis datele corecte trebuie să meargă în perioada 8-10 ianuarie 2018, la sediul SNSPA din Str. Povernei, nr. 6, la Serviciul Contabilitate, să completeze cererea de reordonanţare pentru a putea primi bursa.

Lista studenţilor care nu au completat corect sau nu au transmis datele necesare pentru virarea burselor

 

Studenţii integralişti pot beneficia de burse acordate de Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), conform legii.

Lista studenţilor bursieri:

Facultatea de Administraţie Publică

Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice

Facultatea de Management

Facultatea de Ştiinţe Politice

Departamentul de Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană

Studenţii declaraţi bursieri în anul universitar 2017-2018 trebuie să completeze corect datele necesare pentru virarea burselor, în acest formular online.

Termen limită: 3 decembrie 2017

Atenţie!
Toţi studenţii bursieri, indiferent de anul de studiu, vor completa acest formular, datele completate anul anterior nu vor fi luate în considerare. Virarea burselor este condiţionată de transmiterea în timp util a datelor solicitate şi asumarea acestor date ca fiind personale.

În situaţii excepţionale legate de virarea burselor studenţii se pot prezenta la Serviciul Contabilitate, etajul II, cam. 208, sediul SNSPA, din str. Povernei, nr 6 sau pot transmite solicitarea pe adresa de email directia.economica@snspa.r

Comments are closed.
Platformă dedicată cercetătorilor
Facebook Pagelike Widget
Urmărește-ne pe Twitter