Școala de vară: “Israeli Political Reality: Academic Perspectives” | Call for application

Centrul de Studii Israeliene „Theodor Herzl” din cadrul Facultății de Științe Politice (SNSPA) organizează în perioada 25-28 iulie 2022, în județul Argeș, cea de-a treia ediție a Școlii de Vară, cu tema: “Israeli Political Reality: Academic Perspectives”.

Evenimentul se adresează studenților, masteranzilor, doctoranzilor, cât și tinerilor cercetători din România și face parte din seria unor evenimente aniversare, organizate cu prilejul marcării a 10 ani de la înființarea Centrului de Studii Israeliene din SNSPA.

Programul va cuprinde o serie de prezentări susținute de lectori din România și din străinătate. Școala de Vară va fi interactivă, încurajându-se dezbaterile și workshop-urile pe diverse teme actuale ale relațiilor internaționale. De asemenea, se vor organiza seri de film politic israelian, vizionare urmată de o dezbatere.

Candidaturile pot fi trimise până la data de 20 iunie 2022, la adresa de e-mail csis@snspa.ro. Acestea vor conține un CV/scurt bio și un eseu/scrisoare de intenție prin care candidații vor arăta motivul participării la acest eveniment. Locurile sunt limitate. Selecția va fi făcută de către organizatori pe baza materialelor trimise. Rezultatele vor fi afișate pe website-ul Centrului(csis.snspa.ro) în data de 25 iunie 2022. Într-o etapă următoare, participanții vor primi o bibliografie orientativă. Școala de Vară se va desfășura atât în limba română, cât și în limba engleză (este necesară cunoașterea limbii engleze la un nivel mediu).

Organizatorii Școlii de Vară vor asigura cazarea și masa participanților. Mai multe detalii, pe csis.snspa.ro.

Comments are closed.
Platformă dedicată cercetătorilor
Facebook Pagelike Widget
Urmărește-ne pe Twitter