Seminar informativ “Realitate vs. Adevăr: Soluții pentru combaterea dezinformării climatice”

Dezinformarea privind schimbările climatice este o problemă serioasă în societatea noastră. Participă marți, 28 noiembrie 2023, la seminarul informativ “Realitate vs. Adevăr: Soluții pentru combaterea dezinformării climatice”, organizat de Pur si Simplu Verde, în colaborare cu Centrul de Leadership și Inovație (SNSPA) și Centrul pentru Participare Civică și Democrație (SNSPA).

Evenimentul se va desfășura la sediul SNSPA (Bd. Expoziției 30A), parter, Sala Multifuncțională, începând cu ora 16:00. Înscrierea la eveniment se realizează prin completarea unui formular online, disponibil aici.

 

În calitate de Ambasador al Pactului Climatic European în România, dr. Ioana Petrescu își va împărtăși expertiza și viziunea cu privire la provocările legate de climă, în timp ce dr. Dan Sultanescu, expert în științe politice și comunicare, va arunca o lumină asupra tacticilor folosite în răspândirea informațiilor false.

În cadrul acestui eveniment, vom discuta despre:

  1. Impactul Dezinformării asupra Acțiunii Climatice
  2. Identificarea și Contracararea Dezinformării Climatice
  3. Strategii Eficiente de Comunicare pentru Susținătorii Climatului
  4. Rolul Pactului Climatic European în Combaterea Dezinformării

Haideți să ne unim forțele pentru a dezvolta o înțelegere mai profundă a schimbărilor climatice, pentru a separa faptele de ficțiune și pentru a lucra la un viitor mai verde și mai durabil!

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget