Serile climei: 12 dezbateri pe tema schimbărilor climatice

Fenomenul schimbărilor climatice este considerat cea mai importantă amenințare asupra societăților umane și a mediului înconjurător, iar creșterea temperaturii globale cu peste 2°C față de epoca industrială poate duce la consecințe negative ireversibile. Prin urmare, este necesară realizarea unor eforturi sistematice din partea actorilor relevanți pentru a combate fenomenul. În rândul acestor eforturi se încadrează educația de mediu adresată tuturor cetățenilor și, în special, tinerilor.

 

“Serile climei” reprezintă una din activitățile organizate de către TERRA Mileniul III, Asociația Reper 21 și Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), prin proiectul ”Angajament pentru Climă”, finanțat de Active Citizens Fund România. Activitatea cuprinde un set de 12 dezbateri informale, care se vor desfășura în perioada decembrie 2021-iunie 2022, al căror scop este promovarea în rândul tinerilor a tematicilor de mediu și creșterea conștientizării riscurilor generate de încălzirea globală.

 

Având în vedere importanța acestui subiect, vă invităm la dezbaterile din cadrul activității Serile Climei. Prima dezbatere va avea loc vineri, 17 decembrie 2021, ora 18:00. Pentru a participa vă rugăm să completați acest formular online

 

* după completarea acestui formular, în ziua evenimentului, veți primi link-ul de conectare pe platforma ZOOM.

*evenimentul va fi transmis live prin platforma Facebook.

Comments are closed.
Platformă dedicată cercetătorilor
Facebook Pagelike Widget
Urmărește-ne pe Twitter