Sesiune de consiliere și orientare în carieră, dedicată programului de studii “Relații internaționale și Studii europene”

Cunoscând dificultățile cu care se confruntă tinerii în ziua de astăzi, profesori ai Facultății de Științe Politice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) își propun să se implice în viitorul academic și profesional al elevilor de liceu, pentru alegerea unei viitoare cariere. În acest sens, în perioada 3-7 decembrie 2021, aceștia organizează sesiuni de consiliere și orientare în carieră, adresate elevilor din clasele a XI-a și a XII-a, care doresc să se formeze în domeniile socio-umane, respectiv în cadrul programelor de studii: Psihologie, Sociologie, Științe Politice, Relații internaționale și Studii europene.

 

Vineri, 3 decembrie 2021, de la ora 18:00, va avea loc online sesiunea de consiliere și orientare în carieră, dedicată programului de studii “Relații internaționale și Studii europene”.

Liceenii care doresc să participe la această sesiune sunt rugați să completeze un formular online, disponibil aici. Ulterior, veți primi pe e-mail link-ul de conectare la eveniment.

Organizator eveniment: Lect. univ. dr. Cătălina Roșca.

 

Mai multe detalii legate de programul de studii “Relații internaționale și Studii europene”, aici.

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget