Eliberarea diplome

Biroul Eliberări Diplome

Adresă: SNSPA, Str. Povernei nr.6, Corp B, etaj 2, sector 1, Bucureşti

E-mail: diplome@snspa.ro

Telefon: +40 372 177 118, +40 372 177 112

 

Program de eliberări în luna august 2022

În perioada 8-26 august 2022, absolvenţii SNSPA care vor să ridice actele de studii de la Biroul Eliberări Diplome, din Strada Povernei nr. 6, o pot face de luni până joi, între orele 13:00 şi 15:00, după următoarea procedură.

  1. Absolventul/Absolventa se va informa la Biroul Eliberări Diplome al SNSPA dacă diploma este întocmită şi sunt îndeplinite condiţiile de eliberare. Sunt disponibile numerele de tel: 0372 177 112, 0372 177 118.
  2. Pentru ridicarea diplomelor, personalul Biroului Eliberări Diplome va programa absolvenţii în zilele şi intervalul orar menţionat.
  3. Absolventul/a va trebui să îndeplinească măsurile de prevenire şi combatere a îmbolnăvirilor cu virusul COVID19, şi anume să poarte mască de protecţie care să acopere nasul şi gura şi manuşi de protecţie. După sosirea la sediul din Strada Povernei va anunţa, prin intermediul angajatului de la poartă, că a sosit, urmând ca după confirmarea primită de la Biroul Diplome să se deplaseze pentru eliberarea actelor de studii.
  4. În cazul în care diploma nu poate fi ridicată, absolventul va primi informaţiile necesare pentru a îndeplini toate condiţiile de eliberare, urmând să fie programat după îndeplinirea acestora

 

Nu se eliberează acte de studii în perioadele 1-5 august și 29-31 august 2022!

 

Eliberarea unui duplicat al actelor de studii

Pentru eliberarea duplicatului unui act de studii, titularul adresează, în scris, conducerii instituţiei o cerere (cererea poate fi descărcată de aici), însoţită, după caz, de următoarele documente:

  • declaraţie scrisă a titularului actului, autentificată la notariat, în care sunt cuprinse toate elementele necesare pentru identificare şi împrejurările în care actul a fost pierdut, distrus complet, deteriorat parţial sau plastifiat;
  • copie legalizată a certificatului de naştere;
  • două fotografii – realizate recent, pe hârtie fotografică, color, format 3 x 4 cm – ale titularului actului;
  • dovada publicării în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, a pierderii, distrugerii, deteriorării sau plastifierii actului de studii respectiv;

Regulamentului privind eliberarea unui duplicat al actelor de studii

Platformă dedicată cercetătorilor
Facebook Pagelike Widget
Urmărește-ne pe Twitter