Alumni

Alumni SNSPA

Din comunitatea SNSPA fac parte și absolvenţii, promoţii de specialiști pe care timpul i-a validat ca profesioniști. Excelență profesională a SNSPA se reflectă în numărul de absolvenți care au devenit lideri în domeniile lor.

În cele peste trei decenii de existenţă, la SNSPA s-au format profesionişti capabili să contribuie, prin cunoştinţele lor, la elaborarea şi gestionarea politicilor publice în cadrul instituțiilor statului, la dezvoltarea relațiilor internaționale ale ţării, la organizarea şi conducerea afacerilor în cadrul companiilor private, la optimizarea procesului de comunicare şi de construire a imaginii de ţară sau de firmă.

Intră în Comunitatea Alumni SNSPA

Dacă ai absolvit Școala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) şi vrei să te alături comunităţii Alumni SNSPA, te invităm să completezi acest formular de înscriere.

Chestionar online adresat absolvenților SNSPA

Studiul presupune completarea unui chestionar online pe baza căruia vom analiza inserţia absolvenţilor pe piaţa muncii şi corelarea pregătirii lor cu cerinţele locurilor de muncă.

20 de ani de la absolvirea primei promoții a Masteratului “Politici, Gen și Minorități”

Masteratul “Politici, Gen și Minorități”, organizat de Facultatea de Științe Politice (SNSPA), primul masterat de profil din România, sărbătorește 20 de ani de la absolvirea primei sale promoții (1998-1999).

Pentru a marca acest moment, vă invităm să participați miercuri, 29 mai 2019, la conferința aniversară: “O istorie și o continuare: studiile de gen din România”. Detalii, aici.

 

Lansarea Clubului SNSPA Alumni Bruxelles

 

Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) își propune să fie prima universitate din România care inițiază un club permanent al absolvenților activi la Bruxelles, Clubul SNSPA Alumni Bruxelles, pentru a crea o comunitate alături de care să iniţieze acțiuni și proiecte comune, menite să întărească legăturile dintre România, SNSPA și diverși parteneri prezenți în capitala Europei.

Pentru înscrieri în Clubul SNSPA Alumni Bruxelles şi confirmări de participare la eveniment, vă rugăm să completaţi acest formular online, până miercuri, 13 martie 2019.

Dorim să ne mândrim cu reușitele profesionale ale absolvenților SNSPA. În acest sens, fiecare membru al Clubului SNSPA Alumni Bruxelles poate avea o pagina proprie pe website-ul universităţii, snspa.ro. Informaţiile care ţin de traseul dvs. profesional, completate în acest formular, vor fi publicate pe snspa.ro, în cadrul secțiunii Clubului SNSPA Alumni Bruxelles.

20 de ani de la înființarea studiilor universitare de licență ale Facultății de Comunicare și Relații Publice din SNSPA

Luni, 15 octombrie 2018, absolvenţii, studenţii și prietenii Facultății de Comunicare și Relații Publice SNSPA sunt invitați să participe la o reuniune specială, care marchează 20 de ani de existență a facultății noastre, 20 de ani de inovație în comunicare.

Ne vom aminti împreună de evoluția instituției noastre, vom discuta despre modul în care s-a schimbat comunicarea în ultimele două decenii şi vom dezbate principalele provocări ce îi așteaptă pe comunicatori în viitor.

Emoţiile reuniunilor

Prima reuniune a absolvenţilor Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice

Recomandă-ne o carte!

Ți-a plăcut foarte mult o carte și vrei să o recomanzi comunității SNSPA? Trimite-ne pe adresa relatii.publice@snspa.ro o poza cu tine şi cartea pe care crezi că ar trebui s-o citim. Poza ta va ajunge pe Facebook-ul SNSPA.

Amintiri

Facebook Pagelike Widget