Studentele Joanna Grams și Alexandra Bianca Marica, Ambasadoare CIVICA din partea SNSPA

Studentele Joanna Grams și Alexandra Bianca Marica vor reprezenta Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) în cadrul CIVICA, Universitatea Europeană de Științe Sociale.

 

Cele două ambasadoare CIVICA vor înlesni comunicarea studenților din SNSPA cu Universitatea Europeană de Științe Sociale și vor avea următoarele responsabilități:

  • Își vor reprezenta universitatea pe website-ul oficial al CIVICA;
  • Vor fi un punct de contact pentru studenții SNSPA interesați de proiectul CIVICA;
  • Vor promova proiectul CIVICA în cadrul comunității de studenți;
  • Vor participa la promovarea evenimentelor și programelor SNSPA;
  • Vor deveni membre ale rețelei de Ambasadori CIVICA.

 

Joanna Grams s-a mutat din Polonia în România în 2017 și în prezent urmează masteratul Comunicare și Afaceri Europene la Facultatea de Comunicare și Relații Publice (SNSPA). A absolvit cu diplomă de licență în Studii Europene la Universitatea Jagielloniană din Cracovia, Polonia. Cu peste 5 ani de experiență peste hotare și lucrând în echipe multiculturale, navighează eficient diferențele culturale. Printre interesele ei se numără comunicarea interculturală, dezinformarea și alfabetizarea mediatică, diplomația publică și relațiile româno-poloneze. În martie 2022, Joanna a reprezentat SNSPA la prima ediție a European Student Assembly la Strasbourg.

 

Alexandra-Bianca Marica este studentă în anul II la Facultatea de Administrație Publică (SNSPA), specializarea Administratie Europeana. A participat la o serie de proiecte internaționale, cele mai recente fiind “Transnational ACT-IT-OUT Performance Masterclasses”, organizat de ATCL, Rossellini, Roma, 3-7 octombrie, și la evenimentele culturale, dedicate CIVICA, de la Sciences Po, Paris, 16-17 septembrie. Este încântată să facă parte din acest proiect CIVICA.

 

Să aflăm mai multe despre Ambasadoarele CIVICA și planurile lor în cadrul alianței europene CIVICA, din interviul disponibil aici.

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget