Tabere studenţeşti 2021

Cererile pentru ocuparea unui loc în taberele studenteşti se transmit online, prin completarea acestui formular online, în perioada 6 – 11 iulie 2021. Vă rugam să utilizați adresa de e-mail instituțională.

Formularul tip de cerere și Declarația de consimțămant privid prelucrarea datelor cu caracter personal se pot descărca de aici. Acestea se completeaza, se semnează si se încarcă în formularul de înscriere.

Pentru SNSPA au fost alocate 40 de locuri în tabără. Distribuţia numărului de locuri pe facultăţi, aici. Calendarul privind taberele studențești pentru vara 2021, aici.

Taberele studenţeşti se desfăşoară la mare şi în Delta Dunării şi se distribuie în funcţie de rezultatele obţinute la învăţătură. Până pe data de 26 iulie, CSS Tei va transmite universității seriile (perioadele) și locațiile taberelor studențești. Studenții beneficiari vor fi contactați pentru alegerea perioadei și locației taberei.

Studenţii care pot beneficia de un loc în tabără trebuie să fie studenți înmatriculați la forma de învățământ de zi, din ciclurile licență și masterat, integraliști (studenții care au promovat la toate disciplinele de studiu din anul anterior de școlarizare, 2019-2020), în vârstă de până la 35 ani. Pentru studentii din anul I, se va lua în considerare media semestrului I, din anul universitar 2020-2021.

Repartizarea locurilor se va face conform Metodologiei de repartizare a locurilor în taberele studențești 2021.

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget