Vino în echipa de voluntari Astra Film Festival!

Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), în parteneriat cu Fundația Astra Film, recrutează studenți și masteranzi interesați să participe în calitate de voluntari la Astra Film Festival care se va desfășura în perioada 5-12 septembrie 2021 la Sibiu.

Participanților li se va oferi o bursă de 600 lei care acoperă costurile cazării și o parte din cheltuielile de masă și transport. Menționăm că activitatea de voluntariat în cadrul festivalului va fi echivalată cu practica, participanții (voluntarii) vor primi diplome de participare și adeverințe de practică.
Cei interesați sunt rugați să trimită un CV și o scrisoare de intenție la adresa de email diana.gavra@comunicare.ro, până la data de 28 august 2021. Confirmarea intrării în programul de voluntariat va fi transmisă pe e-mail studenților selectați.

 

A 28-a ediție Astra Film Festival – Festivalul Internațional de Film Documentar de la Sibiu celebrează viața, în toată diversitatea ei prin cele peste 200 de evenimente cinematografice. Lansat în 1993 ca un proiect inovator în Europa Centrală și de Est, Astra Film Festival se evidențiază ca un eveniment esențial în comunitatea europeană de film documentar, dovedindu-se a fi cel mai important festival de acest gen din România, însumând o cultură și o istorie a cinematografiei documentare de zeci de ani.

Mai multe detalii despre Festival, aici.

Comments are closed.
Platformă dedicată cercetătorilor
Facebook Pagelike Widget
Urmărește-ne pe Twitter