Voluntariat în cadrul Conferinţei Plenipotenţiarilor Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor (ITU)

Vrei să participi, în calitate de voluntar, la organizarea Conferinței Plenipotențiarilor Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor? Evenimentul se va desfășura la Palatul Parlamentului, în perioada 26 septembrie – 14 octombrie 2022.

Dimensiunea logistic-organizatorică aferentă unui eveniment de o asemenea amploarea se bazează pe o resursă umană bine pregătită, cu o conduită impecabilă și care să acționeze în mod eficient în rezolvarea tuturor aspectelor și provocărilor impuse de un asemenea exercițiu. Voluntarii trebuie să îndeplinească anumite calități, precum: seriozitate, cunoașterea la nivel mediu a unei limbi străine, prestanță, dorință de implicare și capacitate de muncă sub presiune.

 

Studenții SNSPA se pot înscrie, completând un formular online, disponibil aici.

 

Cea de a 21-a ediție a Conferinței Plenipotențiarilor Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor este un eveniment de importanță majoră pentru sectorul tehnologiei informației și comunicațiilor (IT&C) la nivel mondial. Conferința Plenipotențiară este cel mai important for de decizie al Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor. PP-22 este un eveniment major, organizat le fiecare patru ani, în cadrul căruia se reunesc cele 193 de state membre pentru a decide viitorul organizației în ansamblul său, determinând astfel capacitatea sa de a influența dezvoltarea domeniului IT&C la nivel global.

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget