Workshop ”Perspective feminine în management”

Marți, 5 martie 2024, Facultatea de Management (SNSPA), în colaborare cu Professional Women Network România, organizează workshop-ul “Perspective feminine în management”.

 

Invitate speciale:

  • Violeta Ciurel, VP Women on Boards, PWN România
  • Alina Stoian, VP PWN România

 

Evenimentul se va desfășura la sediul SNSPA (Bd. Expoziției 30A), parter, Sala Multifuncțională, începând cu ora 11:00. Persoanele care doresc să participe sunt invitate să completeze un formular online, disponibil aici.

Descoperă oportunitatea de a-ți deschide orizonturile și de a-ți dezvolta abilitățile de leadership! În cadrul acestui eveniment special, vei avea sansa unică de a învăța cum să îți îmbunătățești cariera și viața personală, adoptând o perspectivă unică și inspiratoare.

 

Împreună cu invitatele noastre vei explora complexitatea impactului genului în lumea afacerilor și în leadership, învățând cum să-ți gestionezi echipa și să construiești relații solide în mediul profesional. Prin intermediul acestui workshop, vei obține instrumentele și cunoștințele necesare pentru a deveni un lider puternic în domeniul tău de activitate și vei învăța să-ți negociezi cu succes obiectivele profesionale, să rezolvi problemele complexe și să îți atingi țelurile cu încredere și determinare.

 

Nu în ultimul rând, vei afla cum să-ți găsești echilibrul între viața personală și profesională, cultivând satisfacția și împlinirea în fiecare aspect al vieții tale. Veți fi încurajată să construiți relații autentice și să vă dezvoltați rețeaua de contacte, pentru a vă sprijini în călătoria voastră către succes.

 

 

 

 

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget