Ziua Porților Deschise: Întâlnire Online cu Echipa #ManagementSNSPA

Luni, 30 mai 2022, Facultatea de Management din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) vă invită la “Ziua Porților Deschise: Întâlnire Online cu Echipa #ManagementSNSPA”.

La eveniment, vor participa decanul Facultății de Management (SNSPA), prof. univ. dr. Florina Pînzaru, și cadre didactice care predau la această facultate.

 

Vrei să devii antreprenor sau manager? Te așteptăm în luna iulie la Facultatea de Management (SNSPA)! Și, până la admitere, te așteptăm online, la Ziua Porților Deschise! Vei afla toate detaliile despre oferta educațională a Facultății de Management și vei discuta cu viitorii tăi profesori.

 

Evenimentul se va desfășura online, începând cu ora 10:00. Pentru a participa la această întâlnire, vă rugăm să completați acest formular online, în baza căruia veți primi link-ul de acces.

 

 

 

Admiterea la programele de licență ale Facultății de Management se face online, prin intermediul platformei admitere.snspa.ro, în ordinea descrescătoare a mediei de concurs, respectiv a mediei examenului de Bacalaureat, în corelaţie cu opțiunile candidatului(ei), în limita locurilor prezentate în oferta educațională pentru anul universitar 2022-2023.

Mai multe detalii legate de Facultatea de Management și de admiterea de anul acesta, aici.

 

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget