A şasea ediţie a “International Visual Methods Conference” | Call for papers

În perioada, 16-19 iulie 2019, Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice si Administrative (SNSPA) va găzdui cea de-a şasea ediţie a “International Visual Methods Conference”. Aceasta conferinţă internaţională are loc din doi in doi ani şi va veni la Bucureşti după ediţiile din Marea Britanie, Noua Zeelanda si Singapore.

Tema conferinţei este: Imagini epice ale povestilor cotidiene (Epic Images of Mundane Stories).
La conferinţă sunt invitaţi să participe atât practicieni, cât şi reprezentanţi ai mediului academic, formatul contribuţiilor fiind variat – de la prezentari, la workshop-uri si lucrari stiintifice. Call for papers

Keynote speakeri vor fi: Douglas Harper, fostul Presedinte al Asociatiei Internationale de Sociologie Vizuala si Dan Perjovschi, artist grafic roman care a expus in cele mai faimoase galerii ale lumii.

Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul conferintei: http://ivmc6.visualmethods.info sau puteti contacta comitetul de organizare cu idei de parteneriat la email: ivmc2019@comunicare.ro, in atentia Dr. Camelia Crisan.

 

Comments are closed.
Like Us On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Twitter