Cea de-a VI-a ediție a Conferinței Smart Cities (Orașul Inteligent)

În perioada 6-7 decembrie 2018, va avea loc la sediul SNSPA cea de-a VI-a ediție a Conferinței Smart Cities (Orașul Inteligent). Conferința se bazează pe tradițiile și succesul demersurilor făcute în vederea dezvoltării unui oraș inteligent precum: e-guvernare, inovare socială, urbanism, administrație și nu numai. Vom continua să fim un loc de întrunire pentru discuții asupra acestor aspecte pentru universitari, factori de decizie și practicieni. Pe lângă lucrări, acceptăm și abstracte și rapoarte privitoare la experiențe practice dobândite în urma implementării de programe din această zonă de interes.

 

Calendar

04.11.2018          –             trimiterea abstractului;

25.11.2018          –             confirmarea participării;

02.12.2018          –             trimiterea lucrărilor;

03.12.2018          –             comunicarea programului final al conferinței;

6,7.12.2018         –             sesiunile plenare ale conferinței.

 

Publicare

Articolele vor fi evaluate din punct de vedere științific, iar cele admise spre publicare vor fi incluse în volumul conferinței, volum editat și tipărit de Editura Universul Academic împreună cu Editura Universitară – editură acreditată de Consiliul Național al Cercetării Științifice din Învățământul Superior (CNCSIS) și de Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU). Încurajăm publicarea de articole nu numai de către teoreticienii din mediul academic dar, în egală măsură, și de către practicienii din administrația publică. Comitetul științific al conferinței va selecta articolele care vor fi prezentate în sesiunile plenare ale conferinței, iar autorii vor fi anunțați prin e-mail.

 

Comitetul științific va selecționa lucrări în limba engleză pentru a fi publicate în una din urmatoarele reviste:

Smart Cities and Regional Development Journal (SCRD)

Journal of E-Technology

 

Participarea la sesiunile plenare ale conferinței și publicarea articolelor sunt gratuite.

Vă invităm să ne urmăriți activitatea pe Facebook: https://web.facebook.com/smartcitiesconference/ și pe pagina Web: http://administratiepublica.eu/smartcitiesconference/2018/

Comments are closed.
Like Us On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Twitter