Despre “Strategie și Economie: Inițiativa celor Trei Mări”, la un nou curs-eveniment online, deschis tuturor studenților SNSPA

Joi, 18 martie 2021, ora 18:00, echipa Masteratului de Politică și Economie Europeană din cadrul Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană (SNSPA) invită studenții și cadrele didactice SNSPA să participe online la o nouă întâlnire, organizată în cadrul seriei de cursuri-eveniment la care sunt invitați experți în diplomația economică europenă contemporană.

Invitata specială a evenimentului este Olivia Toderean, director general în cadrul Ministerului Afacerilor Externe. Tema evenimentului este “Strategie și Economie: Inițiativa celor Trei Mări”

În semestrul al II-lea continuăm seria cursurilor eveniment cu discuții care leagă diplomația economică de geopolitică: Ce este strategic și mai ales care sunt interesele statelor naționale? Care sunt relațiile dintre statele membre ale Inițiativei celor 3 Mări și cum lucrează acestea pentru îndeplinirea obiectivelor strategice în acest format? De ce a fost nevoie de acest format?

Vă invităm să participați la această întâlnire online, completând acest formular. După confirmarea participării veți primi link-ul Webex prin care vă veți putea alătura evenimentului.

Comments are closed.
Like Us On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Twitter