Listele cu studenții SNSPA care pot ocupa un loc în cămin, în semestrul al II-lea al anului universitar 2021-2022, vor fi publicate în data de 29 octombrie 2021

Ca urmare a numărului mare de solicitări pentru un loc în căminele SNSPA, Comisia de cazare a decis ca publicarea listelor cu studenții care pot ocupa un loc, conform criteriilor de cazare din Regulamentul de cazare, să se facă în data de 29 octombrie 2021.

 

Cazarea efectivă se va desfășura imediat ce contextul generat de situația epidemiologică din țara noastră va permite organizarea activităților didactice în regim mixt/hibrid, cu prezența fizică în sediul SNSPA. Menționăm că, în contextul generat de situația epidemiologică din țara noastră, pentru stabilirea numărului de locuri disponibile în cămine și distribuirea acestora, este necesară respectarea condițiilor impuse de autoritățile române, la momentul cazării. Lista cu repartizarea studenților în căminele SNSPA se va afișa odată cu toate informațiile privind procedura de cazare.

Comments are closed.
Platformă dedicată cercetătorilor
Facebook Pagelike Widget
Urmărește-ne pe Twitter