70 de ani de la fondarea statului Israel | Masa rotundă ”A strategic analysis of the situation in the Middle East”

Centrul de Studii Israeliene din Cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) are plăcerea să vă invite la masa rotundă ce va avea titlul ”A strategic analysis of the situation in the Middle East”.

Evenimentul se va desfășura în data de 20 martie 2018, la sediul SNSPA (Bd. Expoziției 30A), etaj 8, sala 804, ora 16.00.

În cadrul evenimentului vor vorbi Lesley G. Terris (Interdisciplinary Center, Herzliya), Ori Barzel (Research Fellow, Institute for Polticy and Strategy, Herzliya), Ely Karmon (Senior Research Scholar, international Institute for Counter- Terrorism, fellow at the Institute for Policy and Strategy, Interdisciplinary Center, Herzliya).

Masa rotundă este parte a unui șir de evenimente organizate de Centrul de Studii Israeliene pentru a marca împlinirea a 70 de ani de la fondarea statului Israel.
Evenimentul este organizat în colaborare și cu susținerea Ambasadei Statului Israel la București și Complexul Educațional Lauder Reut.

Centrul de Studii Israeliene (CSIs), din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, dorește să avanseze cunoașterea și să furnizeze o perspectivă academică riguroasă asupra chestiunilor ce țin de guvernarea, politica, societatea și istoria statului Israel. Centrul a fost creat pentru a oferi o analiză mai nuanțată și o alternativă academică la abordările jurnalistice sau părtinitoare.

Comments are closed.
Platformă dedicată cercetătorilor
Facebook Pagelike Widget
Urmărește-ne pe Twitter