A doua ediție a “SNSPA International Week”

În perioada 6-10 decembrie 2021, Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) organizează a doua ediție a “SNSPA International Week”, în cadrul căreia 20 de profesori, lectori și specialiști din Marea Britanie, Germania, Polonia, Georgia, Turcia, Cipru de Nord, Israel, Muntenegru, Olanda, Bosnia şi Herţegovina, Norvegia, Iran, Bulgaria, Grecia și Austria vor susține online cursuri interactive, studii de grup pentru cercetare și workshop-uri pentru studenții SNSPA, pe o arie diversificată de teme de actualitate.

Studenții, masteranzii și doctoranzii SNSPA vor avea oportunitatea de a lua parte la discuții interesante, activități și schimburi de experiențe menite să consolideze și să le dezvolte potențialul în domeniul științelor politice, administrative, de comunicare și management, punându-i în legătură directă cu specialiști recunoscuți la nivel internațional.

Echipa de organizare a evenimentului este formată din studenții BizMasters ai Facultății de Management din SNSPA, coordonați de prof. univ. dr. Florina Pînzaru, cu sprijinul tuturor facultăților și departamentelor din SNSPA.

Pentru program și detalii privind înscrierea la fiecare prelegere și workshop, vă rugăm să urmăriți www.snspa.ro începând cu data de 2 decembrie.

Alte detalii:
– certificate de participare pentru audiență;
– limba de desfășurare: engleză.

Comments are closed.
Platformă dedicată cercetătorilor
Facebook Pagelike Widget
Urmărește-ne pe Twitter