A fost lansat Academic Advance Research Hub, platformă dedicată cercetătorilor

Echipa proiectului “Academic Advance: dezvoltarea capacității de cercetare interdisciplinară de excelență a SNSPA în domeniul Management” a lansat luni, 29 noiembrie 2021, Academic Advance Research Hub, platformă dedicată cercetătorilor în Management, studii de Guvernare, Leadership, Economie, Comunicare, Administrație Publică și Relații Internaționale.

Academic Advance Research Hub oferă informații despre instrumente utile cercetătorilor, cum sunt soft-urile dedicate prelucrării de date, bazele de date și rețelele academice. Cercetătorii aflați la început de drum și doctoranzii vor găsi util Ghidul dedicat lor, iar cei care caută oportunități în ce privește cercetarea vor putea afla detalii despre câteva apeluri de proiecte de cercetare, conferințe academice și jurnale academice.

Platforma oferă totodată și un spațiu virtual în care profesorii și cercetătorii din SNSPA împărtășesc opinii cu privire la teme de interes pentru cercetărori, cum sunt managementul timpului și al stresului sau provocările cercetărilor interdisciplinare, sub forma unor articole de tip expert opinion și a unor vodcast-uri. Acestor resurse li se adaugă o serie de studii asupra interdisciplinarității și a dezvoltării cercetării, semnate de autori din universitate.

Propunându-și să promoveze realizările cadrelor didactice, ale cercetătorilor și ale doctoranzilor, Academic Advance Hub include o colecție a lucrărilor semnate de autori din SNSPA și integrează platforma LevelUp Management, dedicată popularizării rezultatelor cercetării doctoranzilor în Management înmatriculați la Școala Doctorală a SNSPA. LevelUp Management prezintă articole tip blog, de popularizare a științei, și vodcast-uri în limba română, pe teme din sfera managementului, a transformării digitale în business, a leadership-ului și a sustenabilității, semnate de doctoranzi.

Vizitatorii sunt invitați să se aboneze la un newsletter pentru a fi la curent cu noutăți în ce privește cercetarea.

 

Proiectul Academic Advance: dezvoltarea capacității de cercetare interdisciplinară de excelență a SNSPA în domeniul Management este finanțat de CNFIS și implementat de SNSPA sub coordonarea prof. univ. dr. Florina Magdalena Pînzaru.

Comments are closed.
Platformă dedicată cercetătorilor
Facebook Pagelike Widget
Urmărește-ne pe Twitter