Activitățile pentru îmbunătățirea infrastructurii de cercetare din SNSPA continuă

În luna iunie, a avut loc workshop-ul „Profil de cercetător”, organizat în cadrul proiectului de dezvoltare instituțională „Excelență în cercetarea științifică. Dezvoltarea infrastructurii de cercetare interdisciplinară din SNSPA” (EXCELL), cod proiect CNFIS-FDI-2022-0178. Evenimentul a reunit cadre didactice din SNSPA și a avut ca scop evidențierea importanței dezvoltării și menținerii unor profiluri publice active pe platforme de prezentare a rezultatelor cercetării, precum Google Scholar, Web of Science (Publons), ResearchGate, ORCID și BrainMap.

 

În cadrul aceluiași proiect, vor fi pregătite ghiduri de acces și utilizare a platformelor menționate mai sus. Acestea vor fi distribuite tuturor cercetătorilor din SNSPA.

 

De asemenea, în prezent, se colectează date cu privire la activitatea de cercetare derulată de membrii celor două centre de cercetare afiliate Facultății de Comunicare și Relații Publice (Centrul de Cercetare în Comunicare și Center for EU Communication Studies). Datele vor fi încărcate ulterior pe website-urile celor două centre de cercetare.

Comments are closed.
Platformă dedicată cercetătorilor
Facebook Pagelike Widget
Urmărește-ne pe Twitter