Proiectul “Generația Z. Șanse pentru Toți” te invită să descoperi ce înseamnă viața de student/ă în cadrul Facultății de Științe Politice (SNSPA)

Ești elev/ă în clasa a XII-a sau ești proaspăt absolvent/ă de liceu? Te pasionează științele sociale? Vrei să afli ce înseamnă să fii un cetățean activ?

Înscrie-te la una din cele două școli de vară organizate de Facultatea de Științe Politice (SNSPA), în perioada 26 iulie – 7 august sau 15 – 28 august, și vino alături de noi să descoperi ce înseamnă viața de student/ă la SNSPA! Timp de două săptămâni vei putea participa la o serie de activități interactive care vor îmbina experiențele de învățare cu sesiuni de dezvoltare personală și profesională și activități recreative.

Te-am convins? Intră pe pagina genz-st.politice.ro, completează formularul de înscriere și transmite-ne un eseu cu tema „Europa în secolul 21: între democrație și război”, de maximum două pagini. Vei avea ocazia să alegi la care din cele două școli de vară dorești să participi. Autorii și autoarele celor mai bune 50 de eseuri vor fi invitați și invitate să petreacă două săptămâni în care vor experimenta viața de student. Selecția participanților va ține cont de principiul egalității de gen.

Școlile de vară se vor desfășura în București, în complexul Batiștei, unde SNSPA va asigura cazarea și masa, iar transportul poate fi decontat în limita a 100 RON.

 

Proiectul „Generația Z – Șanse pentru Toți” își propune să dezvolte, în cadrul Facultății de Științe Politice din cadrul SNSPA, o școală de vară de tip „summer bridge program” care să faciliteze accesul elevilor, în special al celor care provin din medii defavorizate socio-economic, la o educație terțiară în domeniul științelor socio-umane.

Prin aceste școli de vară, care se vor desfășura de două ori pe an, Facultatea de Științe Politice își propune să vină în întâmpinarea tinerilor absolvenți de liceu sau elevi în an terminal cu un program educațional de tip școală de vară care să le ofere acestora instrumentele necesare unei tranziții mai ușoare la facultate.

 

Comments are closed.
Platformă dedicată cercetătorilor
Facebook Pagelike Widget
Urmărește-ne pe Twitter