CareerConnect @SNSPA: întâlnirea care pune față în față studenții cu angajatori și profesioniști din diverse industrii

Studenții SNSPA, înmatriculați la programele de licență și de masterat, sunt invitați să participe miercuri, 8 noiembrie 2023, la CareerConnect @SNSPA. Conceput pentru studenții dornici să exploreze diverse opțiuni profesionale, acest eveniment este creat pentru a îi ajuta să se orienteze în piața muncii și să realizeze primii pași spre o carieră de succes, punându-i în contact cu angajatori și profesioniști din diverse industrii.

 

În cadrul CareerConnect, studenții SNSPA pot obține informații privind diferitele traiectorii de carieră, tendințele din piața muncii și abilitățile pe care angajatorii le prețuiesc cel mai mult. Alături de ei vor fi reprezentanți ai unor organizații și instituții publice precum Institutul Național de Administrație, Randstad, L’Oreal sau Procter & Gamble.

Invitați:

  • Alina Blei – Director al Directiei Programe de Perfectionare, Institutul Național de Administrație
  • Andrei Zeldea – Engagement & Talent Coordinator, Randstad Romania
  • Nicoleta Trusca – Strategic Account Manager, Randstad Romania
  • Cornelia Sebastian – Senior Talent Acquisition Specialist, Procter & Gamble
  • Cristina Grovu & Valentina Tomulescu – Procter & Gamble
  • Cristina Nastase – Talent Acquisition and Employer Branding Manager, L’Oreal
  • Octavian Moraru – Early Careers Specialist, L’Oreal

Evenimentul se va desfășura la sediul SNSPA (Bd. Expoziției 30A), parter, Sala Multifuncțională, de la ora 14:00. Înscrierea la eveniment se realizează prin completarea unui formular online, disponibil aici.

 

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului #ÎmpreunăSpreSucces, coordonat de conf. univ. dr. Cătălina Roșca, și este facilitat de lect. univ. dr. Cătălina Cicei și asist. univ. dr. Andreea Gheba.

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget