Sesiune de lucru specială, la cursul comun SNSPA-CEU “Gendering Illiberalism”

În perioada 4-5 noiembrie 2023, studenții și studentele SNSPA și CEU care urmează cursul comun organizat în cadrul #CIVICA – Gendering Illiberalism – s-au întâlnit, la București, pentru o sesiune de lucru specială.
Prin această întâlnire organizată de către Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), cursul comun Gendering Illiberalism, aflat în al treilea an consecutiv de desfășurare, a oferit ocazia perfectă pentru studenți și studente să se cunoască, să interacționeze și să exploreze perspective diverse cu privire le teme și evenimente curente de interes, discutate în întâlnirile virtuale.

 

Cursul Gendering Illiberalism se află în al treilea an consecutiv de desfășurare și le are ca titulare pe prof. Andrea Peto (CEU) și conf. Alina Dragolea (SNSPA). Asistente de curs sunt drd. Irfana Khatoon (CEU) și asist. Oana Derviș (SNSPA). 

 

Cursul Gendering Illiberalism face parte din oferta de cursuri masterale comune, oferite în cadrul consorțiului universitar CIVICA, și propune o explorare a modului în care iliberalismul, un termen-cheie pentru înțelegerea evenimentelor recente din Centrul și Estul Europei, necesită o aprofundare suplimentară pentru a releva elementele care lipsesc din literatura academică și discursul public.

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget