Ce înseamnă să fii #studentSNSPA la CIVICA – Universitatea Europeană de Științe Sociale

În perioada 3-7 aprilie 2023, Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) găzduiește campania de informare “CIVICA Door2Door”. Organizată de studenți pentru studenți, “CIVICA Door2Door” oferă întregii comunități SNSPA informații despre  oportunitățile de învățare, cercetare și networking din cadrul alianței europene CIVICA – Universitatea Europeană de Științe Sociale. Inițiatoarele campaniei, Joanna Grams și Alexandra Bianca Marica, studente SNSPA și Ambasadoare CIVICA, vor bate la ușile cursurilor și seminarelor din SNSPA, pentru a se prezenta și a invita studenții interesați să descopere Alianța și programele sale.

 

Joi, 13 aprilie 2023, în holul central, între orele 12:00-17:00, cele două Ambasadoare vor organiza un stand, dedicat proiectului CIVICA, unde sunt invitați toți cei interesați de programele academice din cadrul alianței, programe care încurajează implicarea civică a tinerilor europeni.

 

Consultă aici programul campaniei și află la ce activități didactice vor participa Ambasadoarele CIVICA.

 

CIVICA – Universitatea Europeană de Științe Sociale, alianță universitară din care face parte Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), a conturat un set ambițios de acțiuni pentru viitor, astfel încât să consolideze și să extindă alianța. Până în toamna anului 2026, alianța își propune să crească mobilitatea studenților cu 25%, furnizând în același timp peste 2.000 de oferte educaționale pentru studenții aflați la licență și masterat și mai mult de 400 de activități de cercetare pentru tinerii doctoranzi, aflați la începutul carierei.

 

Studenții SNSPA pot, prin CIVICA, să beneficieze de experiențe europene de predare și cercetare, să urmeze cursuri cu certificare europeană (CIVICA) și să se bucure de toate facilitățile unui campus inter-universitar european. Apartenența SNSPA la consorțiul educațional CIVICA creează pentru studenții români mai multe oportunități de interacțiune și colaborare cu colegi din întreaga Europă. CIVICA înseamnă astăzi peste 72.000 de studenţi și 13.000 de cadre didactice.

 

CIVICA – Universitatea Europeană de Științe Sociale reunește, în prezent, zece instituții de prestigiu în domeniul științelor sociale, umaniste, în managementul afacerilor și politicilor publice: Sciences Po (Franța), Bocconi University (Italia), Central European University (Austria), European University Institute (organizație interguvernamentală europeană), Hertie School (Germania), SNSPA (România), Stockholm School of Economics (Suedia), IE University (Spania), SGH – Warsaw School of Economics (Polonia) și London School of Economics and Political Science (Marea Britanie).

 

 

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget