Ceremonia de absolvire a cursurilor de media, comunicare și marketing, organizate pentru elevii Complexului Educațional Laude-Reut

Joi, 8 iunie 2023, Complexul Educațional Laude-Reut, împreună cu partenerul său academic, Facultatea de Comunicare și Relații Publice (SNSPA), organizează ceremonia de absolvire a cursurilor de media, comunicare și marketing. Festivitatea va avea loc la sediul SNSPA (Bd. Expoziției 30A), Parter, Sala Multifuncțională, între orele 10.00 – 12.00.

Parteneriatul academic realizat în ultimii 11 ani între cele două instituții a oferit elevilor Complexului Educațional Laude-Reut oportunitatea de a dobândi cunoștințe valoroase în domeniul comunicării, publicității, jurnalismului și strategiilor de marketing. Acest parteneriat a reprezentat o sursă de îmbogățire a curriculumului, contribuind astfel la dezvoltarea lor profesională și pregătirea pentru cariere de succes în domeniul comunicării.

La ceremonie vor participa: prof. univ. dr. Alina Bârgăoanu, decanul Facultății de Comunicare și Relații Publice, Tova Ben Nun-Cherbis, Președinte The Laude-Reut Educational Complex, The Reut Foundation, invitați, profesori, elevi.

Elevii vor prezenta proiectele de absolvire – filme/ vidoclipuri/ proicte de marketing – și vor primi diplome.

 

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget