Comunitatea academică din SNSPA îşi exprimă regretul pentru dispariţia prof. univ. dr. Robert D. Reisz

Comunitatea academică din SNSPA își exprimă regretul pentru dispariția prof. univ. dr. Robert D. Reisz, fost decan al Facultății de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara. Este o grea pierdere pentru societatea românească.

Robert D. Reisz va rămâne unul dintre cei mai respectaţi profesori universitari şi oameni de cultură din Timişoara. Un profesionist desăvârşit, care și-a dedicat întreaga carieră învățământului superior și a călăuzit în viaţa profesională generaţii de specialişti în domeniul sociologiei.

Profesorul Reisz a fost preşedintele secţiunii de sociologia educaţiei din cadrul Societăţii Sociologilor din România. A fost implicat în proiecte ştiinţifice internaţionale de anvergură, ca cercetător la International Center for Higher Education and Research (Germania), la Hungarian Institute for Education Research (Ungaria), la Institute for Higher Education Research (Germania), şi ca bursier al Colegiului Noua Europă din Bucureşti şi al Collegium Helveticum din Zürich. A publicat nouă cărţi, 45 articole în reviste cu referenţi, şi 30 de capitole de cărţi.

Suntem alături de familie în aceste momente grele și îi transmitem sincerele noastre condoleanțe!

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget