Conferința de închidere a proiectului “Dezvoltarea capacității României ca stat donator de asistență oficială pentru dezvoltare și asistență umanitară – instrument integrat RoAid: planificare, dezvoltare, implementare și evaluare”

Luni, 18 decembrie 2023, Ministerul Afacerilor Externe, în calitate de lider de parteneriat, împreună cu Agenția de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare și Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) organizează conferința de închidere a proiectului Dezvoltarea capacității României ca stat donator de asistență oficială pentru dezvoltare și asistență umanitară instrument integrat RoAID: planificare, dezvoltare, implementare și evaluare”, cod SIPOCA 868, cod mySmis 135024.

 

Acest proiect contribuie la întărirea profilului de stat donator prin dezvoltarea unei politici publice coerente în domeniul cooperării internaționale pentru dezvoltare și asistență umanitară și a instrumentelor aferente operaționalizării acesteia.

 

 

Evenimentul se va desfășura la sediul SNSPA (Bd. Expoziției 30A), parter, Sala Multifuncțională, în intervalul orar 09:30 – 12:00.

Regăsiți aici agenda evenimentului.

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget